AGV - Automatiserte Trucker

Automatiserte Trucker

Automatiserte trucker kan være praktiske for bedrifter av forskjellige størrelser, og anvendes ikke utelukkende av de største aktørene.

AGV-trucker (automatiserte trucker) kjennetegnes ved at de er førerløse, og har de siste årene blitt mer vanlig på det norske markedet. Vi mottar et økende antall henvendelser av kunder som kontakter oss med spørsmål om hvordan de automatiserte truckene fungerer og hvilke løsninger vi kan tilby.

Seljelid Truckutleie har importert Mitsubishi gaffeltrucker i flere år! På grunn av dette samarbeidet, har vi nå muligheten til å tilby automatiserte trucker til våre kunder på det norske markedet. Mitsubishi er eier av det finske merket Rocla, som har vært en ledende utvikler av automatiserte trucker i flere år. Noen av de større aktørene som benytter automatiserte trucker fra Rocla, og som vi har levert større løsninger for, er Bring og Arcus. Vi har også levert løsninger til en del mindre virksomheter.

Ulike løsninger

Konstruksjonen av selve truckene kan sammenlignes med vanlige trucker, for eksempel sniler, stablere eller plukktrucker. Automatiserte trucker kjennetegnes ved at de kan programmeres etter hvilke oppgaver de skal utføre. AGV-trucker programmeres til å utføre arbeid på en nøyaktig og trygg måte, og har flere sensorer for å forhindre ulykker. De benyttes normalt sett til palletransport og blokklagring.

Seljelid Truckutleie har mulighet til å tilpasse de automatiserte truckene vi tilbyr slik at de samsvarer med din arbeidsplass og jobben du ønsker de skal utføre.

Ta gjerne kontakt med oss, så vil vi gi en nærmere beskrivelse av løsningene vi kan tilby!

Kontakt oss