Elektrisk truck

elektrisk truck

Elektrisk truck - EP

Seljelid Truckutleie tilbyr elektrisk truck fra kvalitetsmerket EP Equipment, med kapasitet på opp til 5 tonn. EP er den ledende produsenten av elektriske gaffeltrucker, og opprettholder et stort fokus på løsninger som kombinerer effektivitet, ergonomi og bærekraft. Vi fører både EFL- og CPD-serien fra EP, som inneholder elektriske motvektstrucker med 80V batterier og ulike løftehøyder.

Elektrisk truck tilpasset forskjellige behov

Elektrisk truck fra EP passer i flere forskjellige arbeidssituasjoner, og kan benyttes i flere ulike bransjer. Vårt store utvalg av modeller gjør det enkelt å finne en truck som passer til ditt behov og din arbeidsplass. Alle våre modeller leveres med sideskift og spreder på gafler som standard, og du kan selv velge gaffellengde. Fordelene ved å benytte en elektrisk truck er mange, blant annet vil du oppleve reduserte driftskostnader og styrke din miljøtroverdighet.

Alle elektriske trucker vi tilbyr kan leveres med Litium batterier. Dette er en svært sikker energikilde ettersom alle batterier er utstyrt med en BMS (battery management system), som er tilkoblet både truck og batteri, og kan skru dem av dersom en feil oppstår. Videre vil systemet overvåke temperatur, strømprosent og avslutte lading når batteriet er fulladet.

Elektrisk truck

Leie elektrisk truck?

Ved å leie en elektrisk truck hos Seljelid Truckutleie, vil du være sikret en truck av ypperste kvalitet. Samtidig behøver du ikke å tenke på vedlikehold og den økonomiske risikoen knyttet til å eie en maskin. Vi setter kvalitet, driftssikkerhet og ytelse først. Dette gjelder uavhengig av om du leier truck av oss for en dag, en måned eller flere år. Les mer om å leie truck her.

Er du usikker på hvilken modell som passer best for deg? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en elektrisk truck tilpasset dine behov. Se de forskjellige modellene her:

CPD15/18/20TVL

CPD-TVL-serien, vår premium 3-hjuls gaffeltruck med lithium batteri!

EFL181

Elektrisk motvekts truck med lithium batteri, innebygd lader.

EFL 253/303/353

EFL-serien, våre elektriske trucker med 80V kapasitet, og Lithium batterier!

CPD45/50F8

EP sin store elektriske truck, kapasitet opp til 5 tonn..

Elektriske motvektstrucker fra EP Equipment

EFL-serien

EFL-serien fra EP Equipment er konstruert med hensyn til robusthet, ergonomi og fleksibilitet. Den nye generasjonen av EFL-serien er bygget på T8 IC chassis og er utstyrt med en strømlinjeformet motvekt. Dette gjør at trucken er enklere å manøvrere på steder det er trangt. Truckens LCD-skjerm er oppdatert for enkel oversikt med kun ett blikk, noe som både gir bedre fleksibilitet og ergonomi. Modellene fra serien som er i vårt sortiment er EFL181, 252, 302 og 352. Alle kan leveres med 80V litiumbatteri, og en kapasitet på opptil 6000 MM og 3500 KG.

CPD-serien

Fra CPD-serien har vi elektriske motvektstrucker med både tre og fire hjul. Truckene med tre hjul (CPD15TVIL, CPD18TVL og CPD20TVL) er perfekt for mellomstore og store varehus eller lagre. Disse modellene kan leveres med løftehøyde fra 3000 MM til 6000 MM og har en løftekapasitet på opptil 2000 KG. De elektriske motvektstruckene med fire hjul (CPD45F8 og CPD50F8) er perfekte til store jobber, og kan leveres med 4500 KG eller 5000 KG kapasitet.