Elektrisk truck

Elektrisk truck - EP

Seljelid Truckutleie tilbyr elektrisk truck fra kvalitetsmerket EP, med kapasitet på opp til 5 tonn. EP er den ledende produsenten av elektrisk truck, og opprettholder et stort fokus på løsninger som kombinerer effektivitet, ergonomi og bærekraft.

Elektrisk truck tilpasset forskjellige behov

De elektriske truckene fra EP passer i flere forskjellige arbeidssituasjoner, og kan benyttes i flere ulike bransjer. Vårt store utvalg av modeller gjør det enkelt å finne en truck som passer til ditt behov og din arbeidsplass. Alle våre modeller leveres med sideskift og spreder på gafler som standard, og du kan selv velge gaffellengde. Fordelene ved å benytte en elektrisk truck er mange, blant annet vil du oppleve reduserte driftskostnader og styrke din miljøtroverdighet.

Alle elektriske trucker vi tilbyr kan leveres med Litium batterier. Dette er en svært sikker energikilde ettersom alle batterier er utstyrt med en BMS (battery management system), som er tilkoblet både truck og batteri, og kan skru dem av dersom en feil oppstår. Videre vil systemet overvåke temperatur, strømprosent og avslutte lading når batteriet er fulladet. Les mer om fordelene ved bruk av Litium batterier.

Elektrisk truck

Leie truck?

Ved å leie en elektrisk truck hos Seljelid Truckutleie, vil du være sikret en truck av ypperste kvalitet. Samtidig behøver du ikke å tenke på vedlikehold og den økonomiske risikoen knyttet til å eie en maskin. Vi setter kvalitet, driftssikkerhet og ytelse først. Dette gjelder uavhengig av om du leier truck av oss for en dag, en måned eller flere år. Les mer om å leie truck her.

Er du usikker på hvilken modell som passer best for deg? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en elektrisk truck tilpasset dine behov. Se de forskjellige modellene her:

CPD15/18/20TVL

CPD-TVL-serien, vår premium 3-hjuls gaffeltruck med lithium batteri!

EFL181

Elektrisk motvekts truck med lithium batteri, innebygd lader.

EFL252/302/352

EFL-serien, våre elektriske trucker med 80V kapasitet, og Lithium batterier!

CPD45/50F8

EP sin store elektriske truck, kapasitet opp til 5 tonn..