Leie truck

Truckutleie

Hos Seljelid Truckutleie kan du leie truck i en selvbestemt tidsperiode, på både timebasis, ukebasis og månedsbasis. Vårt sortiment består av følgende merker: Mitsubishi, EP Equipment og Carer.

Vi tilbyr utelukkende produkter som oppfyller de strengeste krav til kvalitet, driftssikkerhet og ytelse. Hos oss har du muligheten til å leie de beste maskinene, uten den økonomiske risikoen som oppstår ved å knytte deg til langsiktige investeringer. Alt av service og reparasjoner blir også utført av oss.

Hos oss kan du leie alt fra manuelle og elektriske jekketraller til motvekts trucker i forskjellige størrelser, både elektriske trucker og diesel-trucker. I tillegg tilbyr vi også utleie av pallestablere, skyvemasttrucker og diverse elektrisk utstyr. Alt du behøver for å gjøre din arbeidsdag effektiv!

Ønsker du å oppgradere din maskinpark med de beste produktene på markedet? Lei en truck hos Seljelid Truckutleie!

leie truck
Elektrisk truck Leie truck
truck

Løsninger til alle behov

Har du behov for å leie truck? Vi tilbyr fleksible og konkurransedyktige løsninger med rask levering.

Vårt mål er å kunne tilby en løsning til alle våre kunder, uansett hvilket behov de har. Dersom du ønsker å leie truck av oss, kan vi hjelpe med alt fra oppgradering av din truckpark til sammensetning av ulike maskiner og utstyr. Vi bistår gjerne med å finne de beste produktene tilpasset dine behov og arbeidsplass, i tillegg til hvilke leieperioder og leieavtaler som passer deg og din bedrift best.

Våre løsninger gjør at du kan leie truck i korte perioder dersom behovet plutselig skulle oppstå, eller i lengre perioder om du ønsker å oppgradere din truckpark. Vi tilbyr leieperioder på timesbasis, ukebasis og månedsbasis – alt etter hva du ønsker! Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et tilbud eller er usikker på hvilke produkter som passer deg best, så finner vi en løsning sammen.

Fordelene ved å leie gaffeltruck av Seljelid Truckutleie AS:

  • Fleksible løsninger ved akutte behov
  • Mulighet for rask omstilling
  • Anledning til å bokføre kostnaden som driftsutgift
  • Ingen bindingstid
  • Kort ventetid, det er alltid en truck klar
  • Ingen kapitalinvestering
  • Service og forsikring er inkludert i leieprisen
  • Har også utleie av skjøtegafler og annet utstyr til truck

Kontakt oss